Mobirise

Jäsenedut

"Kaikkien jäsenyhdistysten jäsenet saavat liiton jäsenedut. Jäsenmaksun yhteydessä postitetaan jäsenkortti, jossa on kuusinumeroinen jäsennumero. Jäsenkorttia näyttämällä tai jäsennumerolla saat valtakunnallisia jäsenetuja.

Kaikille jäsenille lähetetään Elinehto-Livsvillkor -lehti neljä kertaa vuodessa. Lehdestä saa tietoa tapahtumista, kuntoutuksesta, sosiaaliturvasta, sairauksista ja elinsiirroista.Jäsenyhdistykset julkaisevat omia lehtiä ja lähettävät henkilökohtaisia jäsenkirjeitä, joista saa tietoa yhdistysten tapahtumista. Muista eduista saat tietoa alueesi yhdistykseltä"

- Munuais- ja maksaliitto ry

Jäsenille

- Elinehto-lehti ilmaiseksi kotiin neljä kertaa vuodessa

- Yhdistyksen tiedotteet ja lehdet

- Henkilökohtaista neuvontaa ja apua edunvalvontaan ja sosiaaliturvaan liittyvissä ongelmissa

- Liiton perhetoiminnan tapahtumat

- Henkilökohtaista neuvontaa dialyysihoidosta matkalla

- Valtakunnalliset jäsenedut

- Paikalliset jäsenedut

Paikalliset edut

Keski-Suomen alueella

Kylpylähotelli Laajavuoresta 

 SCANDIC VAPAA-AJAN KYLPYLÄEDUT 2023 Keski-Suomen Munuais- ja Maksayhdistys Ry

Scandic Aulanko, Scandic Eden Nokia ja Scandic Laajavuori tarjoavat Jyväskylän yhdistyksenne jäsenille vapaa-ajan kylpyläedun:

20% alennus kylpylöiden kertalipuista (aikuiset, lapset ja alennusryhmäläiset) kaikkina viikonpäivinä (pois lukien sesonkiajankohdat*)

etu on henkilökohtainen ja saatavilla kylpylän vastaanotossa henkilö- tai jäsenkorttia näyttämällä etua voi hyödyntää itselleen ja yhdelle (1) samaan perheeseen kuuluvalle seuralaiselle etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin

*Sesonkiajankohdat: 25.12-6.1, vkot 8-9, pääsiäinen, heinäkuu ja vkot 42-43


Lisäedut Scandic Laajavuori

Kuntosali
¤ Sisältyy kylpylälipun hintaan
¤ Keilaus -20 % normaalihinnoista

Hieroja- kuntohoitaja Jari Pilkkakangas
¤ -10 % normaalihinnoista Studio AK Laajavuori
¤ -10 % lisäpalveluista koodilla laajavuori10
¤ -10 % Studio Line-hiustuotteista koodilla laajavuori10

Kukkakauppa ja hautaustoimisto Marjatta Ryynänen Ky 

(Puistokatu 19, 40200 Jyväskylä)
Ostoksista -10% alennus.
Alennus jäsenkorttia näyttämällä. 

Valtakunnalliset edut

Jäsenedut saa jäsenkortilla, jäsennumerolla tai jäsentunnuksella.  Jäsennumero on ElinEhto- lehden takakannen osoitetiedoissa.
Lisätietoja jäseneduista www.muma.fi/jasenedut

Kauneushoitola Charmonie Spa

Kauneushoitala Charmonie Spa, Ruusulankatu 20 A 1, 00250 Helsinki, tarjoaa jäsenetuna - 10 % kaikista kasvo- ja vartalohoidoista tunnuksella MUMA.

Aikoja voi varata puhelimitse 040 7755 617, sähköpostitse charmoniespa@gmail.com sekä osoitteesta charmoniespa.fi.

Viking Line 

Jäsenetuja Viking Linen laivamatkoista. Varaukset netissä. www.vikingline.fi/edut/musili

PlusTerveys Hammaslääkäriasema Fossa

Roobertinkatu 16 A, Helsinki, antaa liiton jäsenille 10 % alennuksen perushammashoidosta. Erikoislääkäreiden hoidosta neuvotellaan tapauskohtaisesti. Asemalta saa kaikki perushammaslääkäri- ja keskeiset erikoishammaslääkäripalvelut sekä suuhygienistipalvelut. Hammashoidosta saatavan Kela-osuus vähennetään jo vastaanotolla. 

Silmäset [uusi]

Silmälaseista 25 % alennus. Silmäset Arabianrata, Vuosaari ja Lohjantähti.

Silmäasema [päivitetty]

 Silmäasema myöntää alennusta normaalihintaisista silmälaseista 30 % ja aurinkolaseista 20 %, piilolinsseistä 25 % sekä silmän rakennekuvaus 49 euroa. Mainitse myymälässä, että olet Munuais- ja maksaliiton jäsen.

Pajulahti 

Liikuntalomat, laji- ja teemakurssi (viikonloput), senioreiden fiiliskursseista sekä omatoimimatkailijoiden majoitus ja palvelut - 15%.Lisätietoa: www.pajulahti.com

Sokos hotellit [päivitetty]

Sokos hotellit tarjoavat vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Sokos hotelleja on yli 50 hotellia 28 eri paikkakunnalla sekä Sokos hotelli Viru Tallinnassa. Varauskoodi on LIITTO2020. Hintaetu on voimassa vain netin kautta tehdyissä ja ennakkoon maksetuista. varauksista. Majoitusvaraukset: www.sokoshotels.fi

Lähitapiola 

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu tarjoaa jäsenille etuja mahdollisuuden kilpailuttaa omat henkilökohtaiset vakuutukset yhteyshenkilön kanssa. Ota yhteyttä yhteyshenkilöön Lotta Vaaraan (lotta.vaara@lahitapiola.fi, 040 0878 682) tai Juho Saariseen (juho.saarinen@lahitapiola.fi, 044 3646 011), niin saat alan parhaat edut käyttöösi. Lähitapiolan Omaetu jopa 17 %+S-Bonus jopa 5 %

Otavamedia 

Otavamedia tarjoaa jäsenille erikoisalennuksen - 30 % erikoisalennuksen lehtitilauksista https://tilaus.otavamedia.fi/muma

Scandic hotels [uusi]

Huonevarauksista -10 %

Offline Website Builder