Kemusin tapahtumakalenteri

Vuosi 2019

tulevat tapahtumat


KEMUSI ry kutsuu sinut ja ystäväsi mukaan

Vuoden 2019 tuleviin tapahtumiin!

Yhdistyksen

menneet tapahtumat 2019 

Tourujoen yö tulee taas! Lauantaina 28.9 Mataran alueella järjestettävässä tapahtumassa on menossa mukana perinteiseen tapaan myös KEMUSI. Tervetuloa siis teltallemme kuulemaan yhdistyksen kuulumiset. Myynnissä myös arpoja sekä muuta mukavaa

Tourujoki-salissa klo 18.15-19.00 on tarjolla runohetki puheenjohtajamme Maijan matkassa. Istahda siis hetkeksi pitkän tien kulkeneelle äidille, mummolle ja isomummolle tärkeiksi tulleiden elämänmakuisten runojen äärelle.

KESÄTEATTERI 24.8.2019 RÄNSSIN KIEVARISSA ESITYKSENÄ "KUKA SOITTAA SIR?"

Tapahtuma alkaa klo 12.00 ja ruokailu on klo 13.00. Esitys alkaa klo 15.00

Tapahtuman hinta on jäsenillemme 30€ ja ei-jäsenille 48€ Hinta sisältää lipun, sekä ruoan. Ilmoittautumiset Anja Ahoselle mieluiten sähköpostilla kaktus@luukku.com 15.8.2019 mennessä, toimi nopeasti, sillä lippuja on vain rajoitetusti. 

JÄSENIEN TOIMINTATAPAHTUMA 19.5.2019

Tulossa siis toukokuussa yhdistyksen järjestämä tapahtumapäivä joka järjestetään KAIJALA:ssa vapaa-ajan viettopaikassa joka sijaitsee kauniin Palokkajärven rannalla 7 km Jyväskylästä.

Luvassa Liiton liikunta teemavuoden mukaisesti liikuntaa jokaisen omissa rajoissa, pelejä, kilpailuja, ruo-kailu/kahvit ja makkaraa vertaistukea unohtamatta.
Päivä aloitellaan klo.10.00 ja lopetellaan n.klo.16.00,mukaan voi tulla myös lyhyemmäksi aikaa.

Tapahtuma on osallistujille maksuton, yhdistys kustantaa päivän.
Kuljetusta ei ole järjestetty vaan paikalle tullaan omin kyydein. Voit toki kysyä yhdistyksestä josko kimp-pakyyti onnistuisi.
Jotta osaisimme varautua oikealla ruokamäärällä, niin ilmoittautuminen olisi


tehtävä 12.5.2019 mennessä

Anjalle puh. 040 736 3045/kaktus@luukku.com

TERVETTULOA MUKAAN! 


MAKSAVIIKKO 13-17.5.2019

Vietetään valtakunnallista maksaviikkoa. Tuolloin muma eli Munuais- ja maksaliitto järjestää yleisöluento-ja eri puolilla Suomea mm. Helsingissä, Kuopiossa, Tampereella ja Turussa.
  
Muistathan että muma järjestää jäsenilleen myöskin erilaisia kursseja joihin voit osallistua. Enemmän tietoa saat netistä www.muma.fi tai jäsenlehti Elinehdosta. Mittavan tietopaketin löydät Elinehto 4/2018 välistä.

Kursseilla on tilaa hyvin, etsi omasi ja lähde mukaan! 

Keski-Suomen munuais-ja maksayhdistys KEMUSI ry pitää sääntömääräisen vuosikokouksen

25.4.2019 klo 18.30 Sepänkeskuksessa kokoustila MOLEKYYLI:ssä. Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä.

Olet tervetullut paikalle! Kahvitarjoilu. 


15.3.2019 Kahvitreffit 

Tule treffeille 15.3. klo 15.00 alkaen! Yhdistys järjestää kaikille jäsenilleen kahvitreffi- tapaamisen, Sepän-keskuksessa Jyväskylässä. Tapaamme aulatilassa, jossa olisi tarjolla kahvia/teetä ja pientä purtavaa tulijoil-le. Tule mukaan tapaamaan muita jäseniämme, hallituksen väkeä, juttelemaan ja tutustumaan sekä ker-tomaan mitä haluat toiminnaltamme.

Tapaamisiin osoitteessa Kyllikinkatu 1,40100 Jyväskylä.

14.3.2019 Maailman munuaispäivä 

Päivä on kansainvälinen munuaispäivä, jota yhdistys viettää tuoden esille maksa- ja munuaisyhdistyk-semme KEMUSI ry:n toimintaa ja tietoa maksa- ja munuaissairauksista. Sinulla on mahdollisuus tavata vertaisia, Keski-Suomen munuais- ja maksayhdistyksen hallituksen jäseniä ja Petri Leppästä Munuais- ja maksaliitosta. Petri tuo vaikuttamistyön terveiset.
Nähdään Keski-suomen keskussairaalan Pääaulassa, Dialyysiosastolla sekä Sisätautipolilla/munuais- ja maksapoliklinikalla.

Olet lämpimästi tervetullut! 

HELMIKUU

Kuntokuu tulee taas!

Helmikuussa vietetään taas
Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n järjetämää harrasteliikuntakampanjaa

Kuntokuun ajan liikuntasuorituksia voi merkitä joko paperiseen tai sähköiseen e-kuntokorttiin. Kaikkien kuntokortin täyttäjät osallistuvat kuntokuu-arvontaan

Hae sis oma paperinen kuntokorttisi meiltä toimistolta tai rekisteröidy osoitteessa https://www.kuntokuu.fi/kuntokortti
ja täytä siellä sähköistä kuntokorttia. Jos tahdot saada paperisen kuntokortin toimistoltamme
soita Anja Ahoselle numeroon 040 736 3045

This web page was designed with Mobirise